1:1 træning / sambesøg for medarbejderne

Den bedste læring sker når vi er sammen 1:1. Sambesøg med serviceteknikeren eller medlyt på telefonen i Kundeservice rykker helt vildt og hurtigt på resultaterne. Læs mere om muligheden for øget effektivitet og mere tilfredse medarbejdere.

  • Det nærvær der er ved at se det hele ske live, betyder at medarbejderen får direkte feedback på live situationer. Vi tager en gennemgang af opgaven efterfølgende, og derfra en konkret snak om hvordan det gik, og om hvilket fokus man evt. skal have ved det næste besøg eller den næste samtale.

En dag kan være sat sammen på 2 måder:

  • Sambesøg hvor vi er sammen med medarbejderen hele dagen, følger en normal dag og sætter fokus på de steder der forinden er aftalt at skabe udvikling omkring. Det kan f.eks. være et ønske om mere fokus på op salg på kundebesøget, det kan være feedback på kundedialogen, fokus på at lytte og afklare kundens behov eller noget helt andet. Det aftaler vi inden vi er sammen med den enkelte medarbejder.
  • En anden model, er hvor vi er hele holdet sammen og starter dagen ud med gennemgang af kundeemner, opgaver og status på forretningen. Herefter bryder vi ud og tager 1:1 træning på kontoret eller ude ved kunderne, med flere eller en medarbejder i løbet af dagen – alt efter hvordan praktikken lader det sig gøre.
  • Ved begge modeller afsluttes dagen altid med en konkret handlingsplan, som I forpligtiger jer til at følge op på, og derved træne videre med – og hvis I ikke gør det, så aftaler vi at gør det ved at debriefe medarbejderen i den efterfølgende periode.