Sælg uden at sælge

Kender du det, at dine medarbejdere siger ”jeg er ikke sælger”? Men jo det er de. Lige meget hvilken funktion de har i organisationen, så sælger de alle sammen.

  • Nej måske er de ikke sælger af titel eller i ordets oprindelig forstand. Men vi har så mange dygtige medarbejdere der er i kontakt med kunderne (kortlæg kundetouchpoints), hvor der bliver solgt. Det er ikke nødvendigvis produkter der sælges, men i kommunikationen med kunderne sælger vi alle idéen om firmaet, virksomhedens vision og gode historier. Vi er alle ambassadører for virksomheden, og det sætter vi fokus på her.
  • Vi arbejder her med kommunikative værktøjer for at vi alle bliver mere beviste om de situationer hvor vi sælger. Vi tager udgangspunkt i jeres møder med kunderne og arbejder målrettet med de aktiviteter der kan gøre en forskel i jeres kunders oplevelse af mødet – samt øge jeres kendskabsgrad, fastholdelse af og relationer til kunderne og ikke mindst øge jeres hitrate.
  • Hvilke steder er det oplagt for jer som virksomhed at bringe salg i spil? Har de ud kørende teknikere mulighed for at sælge til kunderne under deres servicebesøg? Kan salgssupport sælge mere til kunden i deres dialog med kunden? Kan servicedesk omvende en reklamation til et salg? Dette er nogle af emner vi dykker ned i – og resultatet er en øget omsætning når vi er færdige.