Servicechefen (lederen af service)

Til dig der søger nye perspektiver på dine planer for, udfordringer med og drømme om serviceafdelingen. Dette er for dig, der arbejder seriøst med at udvikle din serviceorganisation og er klar til at tage den til nye højder.

Denne form er intensiv og der er fuld fokus på dig og det du gerne vil nå. Samtidig kan du forvente at der stilles store krav til din efterfølgende eksekvering og evne til at implementerer nye tanker og idéer.

Stragegisk udvikling – Hvilke udfordringer ser du som nogle af de største for at udvikle serviceforretningen? Hvad har I gjort indtil nu, hvad virker og hvor er det I ikke kommer i mål?

Det er nogle af de spørgsmål vi kommer igennem, når vi sammen begynder at lukke op for tankerne om udvikling af serviceforretningen

Medarbejderne – Vi er helt enige om, at medarbejderne er den vigtigste ressource når det kommer til serviceforretningen. Men er de rette kompetencer til stede for fremtidig vækst? Hvor kan vi forløse endnu mere potentiale ved den enkelte og i de forskellige teams?

Ledelsen – Hvordan ser dine kolleger på serviceforretningen, er i en omkostning eller et vigtigt strategisk asset for at fastholde kunderne og har I en opgave i at vinde nye kunder?

Du er måske en af de mange, hvor servicechefrollen er at sikre en god reaktiv håndtering på servicesager? Der findes en anden vej til at være mere proaktiv end reaktiv, og derved bringe service på det organisatoriske landkort (og faktisk som en supermagt).

Pipeline og salgsplanlægning – lav de rette indsatser, og brug alle berøringer med kunder til at skabe værdi og bringe dig i retning af dine salgsmæssige målsætning. Udover strukturen og systematikken handler salg i høj grad om timing.

  • Identifikation af salgsmuligheder i den nuværende kundeportefølje – hvor stort et forretningsmæssigt potentiale indeholder dine nuværende kunder egentligt? En ting er at få overblikket, og en anden er at planlægge forløsning af det, og ikke mindst at få succes med så rent faktisk at gøre det.
  • Fra leverandør til strategisk samarbejdspartner – priskonkurrencen har fået mange sælgere til at drømme om partnerskaber med kunderne – men de færreste lykkes med det. Her handler det om at forstå din kundes forretning og skabe værdi for kundes kunder
  • Håndtér ALLE kunder forskelligt - din måde at opfatte verden bestemmer hvordan du handler. Dette princip gælder i høj grad når du interagerer med andre mennesker. Blive skarp på hvilken adfærd, der kan presse dig og imødegå presset FØR det opstår, og målret dine budskaber til dem du